2010 vs 2011

Standard


Happy 2011

Dat was 2010 alweer, time flies when your having fun.

Even een korte terugblik op afgelopen jaar.

2010 was een mooi jaar, dit begon al in januari. Op een van de eerste dagen van het nieuwe jaar reisden we af naar Twente, waar de dochters van mijn vriend, bij hun moeder wonen. Dit was een mooi en gelukkig weerzien met als gevolg, leuke, drukke gezellige meiden weekenden.

In juni is onze (mijn) oude vertrouwde hond Toby (Dalmatiër) 14 jaar geworden, ik heb altijd gezegd dat Toby 16 jaar zou worden. Soms denk ik dat haalt hij nooit en soms denk ik dat hij nog wel ouder kan worden. Eerst dachten mijn ouders dat hij de bruiloft van mijn zusje niet zou halen, toen dachten we dat hij het einde van het jaar 2010 niet zou halen, nu leeft onze wonderhond nog steeds.

In juli is mijn zusje getrouwd, op deze mooie bloedhete dag is ze in het huwelijksbootje gestapt met haar ‘super’ man, tot nu toe is ze nog steeds gelukkig getrouwd.

Ook hebben we in juli mijn huis te koop gezet. Dit omdat we graag groter willen wonen en een huisje met een tuintje zoeken. Op dit moment staat hij nog te koop, dit is niet zo erg, haast is er nog niet echt. Eerst de opleiding operatieassistent afmaken, dan zien we wel verder. Toch hoop ik stiekem wel voor de zomer te zijn verhuisd.

In november heb ik te horen gekregen dat ik langer over de opleiding moet doen, helaas pindakaas. Ik ben hier erg verdrietig en boos over geweest maar heb me er maar bij neergelegd. Zoals het nu lijkt ben ik eind mei 2011 klaar, en wat is nou 3 maanden langer gezien op een heel jaar?

Dit was een korte overview van het afgelopen jaar. Vergeet ik helemaal mijn goede voornemen, ik ben deze site niet voor niets begonnen, hiermee hoop ik aankomend jaar jullie regelmatig te plezieren met een kijkje in mijn leven.

Veel leesplezier in 2011

Een liefdevol 2011 gewenst voor jullie

Monique

One thought on “2010 vs 2011

  1. Floor

    Oke, dit is een beetje jammer.. ik had echt een heeeeeeel lang bericht hier getypt, maar klikte te vroeg op enter (zonder mijn email te hebben ingevuld) en foetsie was alles!!! 🙁

    Dan maar even in het kort:

    Leuke site! Ga ik natuurlijk volgen het komende jaar 😉
    Ik hoop dat 2011 voor jullie net zo’n goed jaar wordt als het afgelopen jaar.. En dan al je goede voornemens uit zullen komen natuurlijk, dus bloggen maar! 🙂
    Ik kom binnenkort weer ff kijken!

    Kus Floor

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *