Appartement Te Koop

Standard

Sinds Juli ditjaar (2010) staat ons appartement te koop. Graag willen we groter wonen en zijn we opzoek naar een woning in Groningen met een tuin of tuintje.

Dus bij deze Te Koop aangeboden: Ons huis

Aan de zuidkant van Groningen ligt dit voormalig 4-kamer appartement (nu 3-kamers) op de bovenste etage. Dit keurige appartement is gelegen in een groene en rustige woonomgeving (De Wijert) nabij vele voorzieningen en uitvalswegen als de A28 en A7. Bijzonder goed onderhouden geheel met een balkon op het oosten én op het westen, dus ideaal voor starters.

Indeling: centrale entree middels video-/intercominstallatie en trapopgang, toegang tot de inpandige berging en gezamenlijke fietsenberging.
Appartement: entree, hal, slaapkamer ca. 9m², slaapkamer ca. 11m², toilet, gesloten keuken ca. 7m² met net keukenblok, provisiekast en toegang tot het balkon ca. 3m² op het oosten (voorzijde) en badkamer v.v. douche, design radiator, vaste wastafel en wasmachine aansluiting, woonkamer ca. 34m² met schouw en toegang tot het balkon ca. 5m² aan de westzijde (achterzijde).

Voor meer info over ons appartement klik je op deze link naar ons huis

Uiteraard mogen andere nieuwsgierige mensen die gewoon graag onze woonkamer, keuken en slaapkamer willen zien ook klikken op de link.

Monique

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *