Update na 8 jaar

Standard

Het is alweer enige tijd geleden dat ik iets geschreven heb, om precies te zijn 8 jaar. Altijd heb ik braaf mijn site aangehouden om nu dan toch er ér echt iets mee te gaan doen?

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd Operatieassistent in het UMCG, toch een een beetje mijn ziekenhuis waar ik als sinds 2002 werkzaam ben. Na verschillende nevenactiviteiten, cursussen en bijscholingen (allemaal te vinden op mijn LinkedIn) ben ik nu aangekomen op een punt waarop ik keuzes moet gaan maken. Ga ik links of rechts?

Sinds februari ditjaar ben ik gestart  met een instagramaccount als Operatieassistent van het UMCG. ik had al 3 privé accounts dus deze kon er makkelijk bij.

Om via dit instagram account het beroep Operatieassistent bekender te maken bij de buitenwereld, maar ook om een kijkje te geven in de wereld van de OK. Daar waar ik drie dagen in de week werkzaam ben is het voor velen een onbekend terrein waar je liever niet bent.

Ik ben er achter gekomen dat het niet een beroep is wat veel mensen snel zouden kiezen, simpelweg omdat ze niet weten dat het bestaat. Ikzelf wist het ook niet toen ik destijds in 2002 in het UMCG kwam werken. En als ze al weten dat het bestaat, weten ze niet wat de werkzaamheden als Operatieassistent allemaal inhouden. Daarover later meer.

Naast dat ik affiniteit heb met social media, ben ik leergierig, bevlogen en kan ik goed organiseren en coördineren. Ik vertel graag over mijn werk en dat laat ik zien via instagram @operatieassistent_UMCG

Waar ik dit een half jaar enthousiast alleen heb onderhouden is nu het moment aangekomen om hulp in te schakelen en “mijn kindje” beetje bij beetje los te laten. Samen met nog 3 enthousiaste collega operatieassisenten beheren we nu het account. Om op deze manier nog meer afwisseling te laten zien van ons vakgebied.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje, meer weten? Neem gerust contact op.

Groetjes vanaf de OK

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *