Een jaar verder,…

Standard

Beste lezer,

Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik het afgelopen jaar verzaakt om een blog te schrijven op mijn site.

Dus, hoog tijd om weer iets te schrijven, wat is er zoal gebeurt het afgelopen jaar,…

We zijn verhuisd!

1 juli 2012 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis, waar we met veel plezier wonen, omdat er niet veel hoefde te gebeuren qua verfwerk, zijn we in vijf dagen over gegaan, nu een jaar verder kunnen we eindelijk stellen dat alles een beetje af is.

De tuin is eindelijk helemaal naar wens en ook binnenshuis is het zoals we wilden hebben.

Poes en Eddie zijn van binnenkatten, half binnen half buiten katten geworden wat overigens erg goed gaat, ze weten de weg naar huis te vinden en zijn nooit langer dan een uur weg (waar vrouwtje erg blij mee is). Regelmatig maken ze ruzie met andere buurtkatten en proberen op die manier hun territorium te verdedigen.

Helaas heeft Toby ons in februari verlaten, hij is ingeslapen middels een spuitje van de dierenarts, het ging echt niet meer. We zullen hem nooit vergeten, Toby is 15 jaar en 8 maanden geworden.

En dan nog een nieuwtje, we zijn zwanger! Inmiddels alweer een tijdje en in augustus verwachten we ons klein wondertje. Ik voel me bijzonder goed met de kleine ongemakken hier en daar, vrouwen met kids en zwangeren onder ons kennen het wel, het vaak moeten plassen en niet meer lekker kunnen slapen.

Al met al, geen nieuws is goed nieuws, we genieten van ons huisje en elkaar. Het mooie weer komt eraan en dan straks nog ons wondertje, voor nu eerst een korte update tot over een jaar of misschien eerder als ik zin heb om iets te schrijven

Groetjes en geniet!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *